Dankzij zelfonderzoek, horizontaal toezicht en verschillende wijzigingen in wet- en regelgeving, zijn er voor veel organisaties complexe vraagstukken ontstaan op het gebied van zorgadministratie. Vraagstukken die niet altijd opgelost kunnen worden, bijvoorbeeld vanwege een gebrek aan kennis of tijd. In zo’n geval heb je behoefte aan iemand die de zorgadministratie moeiteloos oppakt. Dan ben je bij Quoratio aan het juiste adres! Zo ondersteunen onze professionals je graag bij zaken als implementatie van het EPD, DBC/DOT en andere administratieve taken.

 

Administratieprofessionals voor elk type organisatie

Een consultant van Quoratio gaat bij jouw organisatie aan de slag, of je besteedt de zorgadministratie aan ons uit. Wij zorgen er hoe dan ook voor dat de zorgadministratie van jouw organisatie op orde is. Tijdens ons unieke opleidingstraject worden jonge talenten opgeleid tot echte zorgspecialisten, die bij elke zorginstelling of -organisatie aan de slag kunnen. Je hoeft ze nauwelijks in te werken.

 

Maatwerkseminars en workshops

Naast het leveren van consultants en outsourcing bieden wij ook maatwerkseminars en workshops aan. In dat geval leiden wij jouw personeel op en haal je de juiste kennis in huis. Bovendien ondersteunen wij organisaties bij projectmanagement. Voor welke van onze diensten je ook kiest, wij zorgen er altijd voor dat je het juiste specialisme in huis hebt. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Bekijk welke dienst het beste bij jouw wensen past.

Waarom Quoratio?

  • Kennis van LEAN-management
  • Ervaring in de zorg
  • Van junior tot expert

Vaste invulling

Is er een functie vrijgekomen door pensioen, vertrek van medewerkers of groei van de organisatie? Dan wil je deze functie natuurlijk zo snel mogelijk opvullen om continuïteit en kwaliteit van de administratieve processen te kunnen behouden. Dan ben je bij Quoratio op de juiste plek. Want wij bieden twee varianten voor de invulling van een vaste vacature.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Tijdelijke ondersteuning

Heb je te maken met de implementatie van een nieuw softwaresysteem? Is er op de afdeling behoefte aan structuur en optimalisatie van processen en werkzaamheden of staat er een reorganisatie op de planning? Dan wil je natuurlijk iemand die meteen aan de slag kan. En die vind je bij Quoratio. Onze junior en senior professionals ondersteunen je bij de dagelijkse werkzaamheden en de coördinatie, organisatie en uitvoering van specifieke projecten.

Benieuwd naar onze beschikbare medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Opleidingen

Wil je jouw personeel of afdeling meer leren over het toepassen van nieuwe wet- en regelgeving of specifieke vaardigheden bijbrengen? Of ben je op zoek naar een training in bepaalde software? Dan helpen wij je graag. Door middel van opleidingen (op maat) zorgen wij dat jouw personeel up-do-date is en blijft. Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent.

Andere wensen? Het is allemaal mogelijk bij Quoratio

Boek een seminar op maat

Projectmanagement

Heb je te maken met de implementatie van nieuwe software, een nieuwe module of ander groot project waarbij je extra ondersteuning kunt gebruiken? De professionals van Quoratio ondersteunen je graag bij de coördinatie, organisatie en uitvoering van dit project. Door middel van de Prince2-methodiek weten zij het project op de juiste manier te benaderen. En gaat een dergelijk project niet ten koste van de continuïteit of kwaliteit van de afdeling.

Benieuwd naar onze professionals? We stellen ze graag aan je voor.

Plan een afspraak

Outsourcen

Is er binnen de organisatie onvoldoende tijd, kennis of capaciteit om de HR-, salaris-, zorg- of financiële administratie op de juiste manier uit te voeren? Waarom zou je dit dan niet (gedeeltelijk) uitbesteden? Dat is niet alleen efficiënter en flexibeler, maar ook goedkoper. Bij de professionals van Quoratio is jouw administratie in goede handen. Wij bieden altijd een passend pakket, afgestemd op jouw wensen. Makkelijk schaalbaar en zonder al teveel gedoe.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Die lichten we graag aan je toe.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading