The Brand Story

Procesprofessionals met impact.

Mensen, processen en systemen zijn de basis van iedere organisatie. Onze procesprofessionals maken impact en zijn echte experts binnen HR- & salaris-, zorg- en financiële administratie. Quoratio helpt organisaties succesvoller te maken. Hoe? Wij vinden, ontwikkelen en binden talenten bij wie het beste uit zichzelf en anderen halen in het DNA zit. Zij worden opgeleid vanaf de basis en worden daarna door ons gestimuleerd de beste versie van zichzelf te laten vinden. Zo worden niet alleen zij, maar ook onze opdrachtgevers steeds beter. Samen duurzaam groeien noemen we dat.

Meer dan status quo
Onze trainees en consultants beginnen met hun voeten in de klei, krijgen vakinhoudelijke kennis en worden opgeleid in meerdere systemen. Zo ontwikkelen zij zich steeds verder en zijn ze in staat om advies te geven over complexe processen en te werken met elk systeem. En uiteraard ook om daadwerkelijk uit te voeren of aan te pakken. Zo krijgen onze opdrachtgevers direct resultaat en maken wij het verschil. We nemen geen genoegen met status quo.

Professionals met persoonlijkheid
Wij geloven dat ontwikkeling een continu proces is. Naast bovenstaande basis helpen we onze consultants en trainees vaardigheden te ontwikkelen op het moment dat zij dat nodig hebben. Dat gaat verder dan bovenstaande vakinhoudelijke kennis; ontwikkeling op maat dus. Zo ontwikkelen onze professionals zich tot de beste versie van zichzelf. Hiermee krijgen onze opdrachtgevers de juiste expert, precies op het juiste moment.

 


Cultuur en Kernwaarden

Wij vinden dat de cultuur en kernwaarden de basis zijn van een succesvolle organisatie. Daarom hebben wij de tijd genomen om samen met al onze medewerkers de kernwaarden te bepalen.

Lees hier meer over onze kernwaarden!

 

 


Geschiedenis

In 2001 startte Quoratio met het opleiden van jonge professionals tot salarisadministrateur. Met een PDL-groep van 3 personen en een eerste opdrachtgever was Quoratio officieel een feit.

Een stukje geschiedenis…

 

loading