Werken en leren Utrecht

Heb je een hbo of universitaire opleiding afgerond of gevolgd en wil jij werken en leren in de omgeving van Utrecht? Tijdens je studie heb je al behoorlijk wat kennis opgedaan, maar kun je deze kennis ook in de praktijk toepassen in de omgeving van Utrecht? Dit blijkt vaak lastig, zeker als je een opleiding hebt gevolgd die niet exact voorschrijft in welk vakgebied je aan de slag gaat.

Quoratio combineert daarom speciaal voor starters werken en leren, voor een mooi begin van hun carrière. Wij verzorgen traineeships op het gebied van Salarisadministratie en Zorgadministratie. Beide trajecten starten met een gerichte praktijkopleiding. Vervolgens wordt voor jou gezocht naar een geschikte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht waar je de inmiddels opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen.

Tijdens je traineeship kom je verschillende opdrachtgevers tegen waardoor je jouw kennis van de markt nog verder kunt uitbreiden. Er zijn daarnaast ook mogelijkheden om aan de slag te gaan voor één opdrachtgever en zo je carrière voort te zetten. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jou aansluiten als trainee. Zo weten we uiteindelijk zeker dat het voor alle partijen een succesvol traineeship wordt.

Geïnteresseerd in één van onze traineeships? Kijk op onze website of wij momenteel ook in de regio Utrecht op zoek zijn naar kandidaten. Kijk hier voor het Traineeship Salarisadministratie of hier voor het Traineeship Zorgadministratie.