Werken en leren Rotterdam

Heb je een hbo of universitaire opleiding afgerond of gevolgd en wil je werken en leren combineren in de omgeving van Rotterdam? Inmiddels heb je behoorlijk wat kennis opgedaan, maar kun je deze kennis ook toepassen in de praktijk in de omgeving van Rotterdam? Vaak blijkt dat tegen te vallen, zeker als je een opleiding hebt gevolgd die niet precies gericht is op één specifiek vakgebied.

Om starters een uitstekende basis voor hun carrière te bieden combineert Quoratio werken en leren. Hiervoor verzorgen wij traineeships in de richting van Salarisadministratie en Zorgadministratie. Beide richtingen starten met een gerichte praktijkopleiding waar de theorie wordt gecombineerd met praktijkvoorbeelden. Hiervoor gaan wij op zoek naar een geschikte opdrachtgever voor jou, in de omgeving van Rotterdam. Hier kun je de opgedane kennis direct in de praktijk brengen.

Je kunt tijdens je traineeship bij meerdere opdrachtgevers aan de slag, zodat je op verschillende plekken een kijkje in de keuken kunt nemen en je de kennis van de markt verder kunt uitbreiden. Mocht je er de voorkeur aan geven bij slechts één opdrachtgever aan de slag te gaan, dan is dat ook mogelijk. We gaan samen kijken wat jouw wensen zijn zodat we kunnen kijken welke opties het beste bij jou aansluiten. Ze wordt het traineeship voor alle partijen gegarandeerd een succes.

Heb je interesse gekregen in één van onze traineeships? Kijk dan op onze website of wij momenteel ook in de regio Rotterdam op zoek zijn naar trainees. Daarvoor kun je hier meer lezen over het Traineeship Salarisadministratie of hier over het Traineeship Zorgadministratie.