Traineeships bij Quoratio

Werken en Leren

Tijdens het traineeship van Quoratio ga je werken en leren op hbo-niveau. Je volgt een uitdagende en vakgerichte opleiding waarin je wordt klaargestoomd om bij aansprekende opdrachtgevers binnen het vakgebied aan het werk te gaan.

Werken en leren bij Quoratio. In de opleiding komen niet alleen vakgerelateerde onderwerpen aan bod, maar doe je ook de nodige communicatie- en presentatievaardigheden op, die je als young professional goed kunt gebruiken. Tijdens of na de opleiding ga je als trainee aan de slag bij één van de opdrachtgevers. Het traineeship duurt één jaar, waarin je de kans krijgt om werken en leren met elkaar te combineren. In principe start je met uitvoerende werkzaamheden, waarbij je de basis van het vakgebied onder de knie krijgt.

Daarna kun je, afhankelijk van de opdrachtgever, aan de slag met uiteenlopende uitdagende projecten. Hierbij kun je denken aan de implementatie van een self-service module, digitalisering van het archief, procesverbetering of het opstellen van een beleidsplan. Van Quoratio kun je de begeleiding en coaching verwachten die je nodig hebt, zodat je optimaal kunt werken en leren. Na het traineeship zet je jouw carrière voort bij de opdrachtgever of vervolg je jouw loopbaan bij één van de andere aansprekende opdrachtgevers. Dus kom werken en leren bij Quoratio en geef je carrière een vliegende start.

LEES MEER
block-image

Traineeship

Salarisadministrateur

Tijdens het eenjarige Traineeship Salarisadministrateur volg je een opleiding PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) en behaal je het daarbij horende diploma. Daarna ga je in het vakgebied aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Hier start je met uitvoerende werkzaamheden en daarna kun je je buigen over complexere HR-, personeels- en salarisvraagstukken.

LEES MEER
block-image

Traineeship

ervaringen van trainees

Elk traineeship is anders, want de ene opdracht is de andere niet. Hetzelfde geldt voor de opdrachtgevers. Quoratio houdt bij plaatsing zoveel mogelijk rekening met de wensen van de trainee en opdrachtgever en kan daarom niet elke trainee aan elke opdrachtgever koppelen en andersom. Mede daarom hebben onze trainees zeer uiteenlopende ervaringen. Lees hier de ervaringen van een aantal van onze trainees.

LEES MEER
block-image

Traineeship

ervaringen van consultants

Het traineeship biedt je de mogelijkheid om opgeleid te worden in een specifiek vakgebied en daarnaast praktijkervaring op te doen. Quoratio ziet dit daarom als start van een succesvolle carrière in de salarisadministratie. Om dit te bereiken begeleidt en coacht Quoratio je waar nodig. Lees hoe onze consultants terugkijken op hun traineeship en de ondersteuning en begeleiding van Quoratio.

LEES MEER

Traineeship

Zorgadministrateur

Tijdens het Traineeship Zorgadministrateur word je opgeleid tot een professional die zich bezighoudt met de declaratie en registratie van behandelingen van zorgaanbieders. Het traineeship duurt een jaar, waarvan je elf lesdagen in opleiding bent. De overige tijd ben je aan het werk bij één van onze opdrachtgevers, waar je de opgedane kennis in de praktijk kunt toepassen.

LEES MEER
block-image

Traineeship

ervaringen van trainees

De zorgsector is een complexe wereld die continu onderhevig is aan verandering. Als zorgadministrateur ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van registratie tot declaratie en voor de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving. Omdat dit bij elke zorginstelling een andere aanpak vereist hebben onze trainees zeer uiteenlopende ervaringen. Lees hier hoe onze trainees hun traineeship hebben ervaren.

LEES MEER
block-image

Traineeship

ervaringen van consultants

Dat je als zorgadministrateur bij een zorginstelling zult gaan werken moge duidelijk zijn, maar dat hierin legio mogelijkheden zijn, is niet bij iedereen bekend. Zo kun je tijdens je traineeship terechtkomen bij een ziekenhuis, waarna je je gaat specialiseren. Maar als je wilt kun je ook kiezen voor verbredende opdrachten in de Geestelijke Gezondheidszorg of Gehandicaptenzorg. Lees hier de ervaringen van onze consultants.

LEES MEER
block-image
block-image

Traineeship

Financieel Medewerker

Tijdens het 18 maanden durende Traineeship Financieel Medewerker volg je de opleiding Financiële Administratie en behaal je het daarbij horende diploma. Daarna ga je in het vakgebied aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Je start met uitvoerende werkzaamheden en gaat je daarna buigen over financiële rapportages, jaar- en maandafsluitingen en het geven van advies aan het management.

LEES MEER
block-image

Traineeship

Ervaringen van consultants

Het traineeship biedt je de kans om opgeleid te worden in een specifiek vakgebied en daarnaast praktijkervaring op te doen bij aansprekende opdrachtgevers. Quoratio ziet dit daarom als start van een succesvolle carrière in de finance en geeft je de begeleiding en coaching die je hiervoor nodig hebt. Lees hoe onze consultants terugkijken op hun traineeship en het begin van hun carrière in de finance.

LEES MEER
homepage-1

Pas je bij Quoratio?

Wie zoeken we?

Ben je een starter en op zoek naar een baan? Dan is Quoratio op zoek naar jou! Start met het traineeship en ga aan de slag bij aansprekende organisaties in jouw omgeving.

Bij Quoratio zijn we altijd op zoek naar talenten die we een mooie start van hun carrière kunnen bieden. De selectieprocedure is erop gericht om juist deze talenten eruit te pikken. Naast dit talent verwachten we minimaal hbo-denkniveau, aangetoond door een havo-, vwo-, hbo- of wo-diploma. Voor alle traineeships is de richting van je opleiding in eerste instantie niet relevant. Echter verwachten we voor de Traineeships Zorgadministratie en Financiële Administratie wel aantoonbare affiniteit met de branche.

Dus, beschik je over:

Lees meer

Wie zijn wij?

Traineeships van Quoratio

logo-orange

Quoratio bestaat sinds 2001 en heeft al meer dan 1000 trainees opgeleid tot professional. We bieden starters met hbo-niveau de kans om de voordelen van werken te combineren met de mogelijkheden van leren. Oftewel een goede baan en je tegelijkertijd ontwikkelen door middel van een vakgerichte opleiding. Het Traineeship Salarisadministratie stoomt je klaar om aan de slag te gaan met HR-, personeels- en salarisvraagstukken. Het Traineeship Zorgadministratie leidt je op tot consultant voor declaratie en registratie van behandelingen in de zorg. Na het Traineeship Financiële Administratie ga je aan de slag met het financiële proces van a tot z en de processen hierachter.

Na een vakgerichte opleiding kom je terecht bij aansprekende opdrachtgevers waar je de praktisch toepasbare kennis van de opleiding direct ten uitvoer kunt brengen. Treed na je traineeship bij de opdrachtgever in dienst of ga namens Quoratio aan het werk bij verschillende opdrachtgevers. Kortom: Werk, leer, leef… en verander!

Lees meer