Quoratio Hoofd- en Naamsponsor van TOP

Quoratio is sinds oktober 2014 de trotse hoofd- en naamsponsor van TOP, de korfbalvereniging en regerend Europees kampioen uit Sassenheim. De vereniging is tot in ieder geval 30 juni 2017 actief als TOP/Quoratio. Sport ontwikkelt en verbindt mensen, Quoratio wil hier met deze sponsoring graag een positieve bijdrage aanleveren. Voor Quoratio betekent sportsponsoring het vergroten van de naamsbekendheid en samen met gasten genieten van mooie wedstrijden.

Waarom korfbal?
De reden voor het sponsoren van een korfbalclub is voor Quoratio heel duidelijk. Quoratio is voor het traineeship in zowel de Salarisadministratie als de Zorgadministratie constant op zoek naar nieuwe kandidaten. Daarbij zijn opleiding en ervaring van minder groot belang, ook jonge mensen die bijvoorbeeld zijn gestrand in hun hbo-studie kunnen bij ons aan de slag in één van de werk-leertrajecten. Tijdens het selectieproces krijgen de kandidaten de kans, door gesprekken en capaciteitentesten, om te laten zien dat ze in ons ideaal plaatje passen. Regelmatig zijn deze kandidaten (oud) korfballers, waardoor de sponsoring van een korfbalclub voor ons een mooie manier is om onze naamsbekendheid te vergroten in de korfbalwereld. Met 100.000 korfballers en 300.000 korfbalvolgers is dit een mooie en groeiende markt. Naast potentiële sollicitanten zijn er natuurlijk ook potentiële klanten met een korfbalachtergrond.

De keuze voor TOP was snel gemaakt. TOP richt zich, met onder andere het TOP Korfball College, net als Quoratio op het opleiden van jong talent. Verder zijn beide partijen gericht op langdurig presteren en succes, waarbij ontwikkeling en plezier centraal staan. In bijna 15 jaar heeft Quoratio zich ontwikkeld tot de belangrijkste personeelsintermediair binnen de HR- en Salarisadministratie en heeft deze ambitie ook voor de Zorgadministratie. TOP heeft zich in deze periode ontwikkeld als een echte topclub met twee Landstitels en een Europese titel als kroon op het werk. Met deze sponsoring wil Quoratio TOP ondersteunen om de professionele interne organisatie op niveau te houden. Hiermee blijft TOP in staat om de breedtesport te faciliteren in hun speelplezier en de topsport mee te laten strijden om de prijzen.

 

Foto´s via Rene van Dam

Carrière in de Salarisadministratie?

Onze Casussen

casussen