Grip op het Sociaal Domein.

Ben je werkzaam bij een gemeente of zorginstelling en wil je graag bijdragen aan een betere samenwerking in het sociaal domein? Dan is Data Daten in de Keten op 9 mei 2019 hét evenement waar je bij wilt zijn.

Quoratio is op een missie

Wij zijn op een missie: het verbinden van gemeenten en zorginstellingen om de zorg voor de burger beter te maken. Samenwerken is noodzakelijk voor financiële grip en het verbeteren van de zorg in het sociaal domein. Tijdens het evenement Data Daten in de Keten gaan we met elkaar in gesprek, om inzicht te krijgen en een stap te zetten naar samenwerking. Want (data) delen in de keten, stimuleert effectieve zorg. Draag bij aan die verbinding, en versterk de keten. Begin met daten en bezoek ons evenement op 9 mei bij Inn Style in Maarssen.

Samenwerking in het Sociaal Domein

Het administratieve zorgproces in control bij gemeenten en zorgkantoren? Dan hebben we het over samenwerking en gedeelde belangen. Tijdens het evenement Data Daten in de Keten openen we de dialoog tussen gemeenten en zorg. Praat, leer en denk mee over een toekomstige zorgketen.

Goede ketenwerking betekent delen van informatie, data en proces afstemming. 10 jaar geleden bundelden UWV, Belastingdienst en CBS de krachten met de Loonaangifteketen als resultaat. We trekken lering van de loonaangifteketen en hoe we op een wettelijk correcte manier omgaan met data.

Benieuwd naar de sprekers en panelleden?

We stellen ze graag aan je voor!

sprekers en panelleden

Programma

9.00 Ontvangst
9.45 Opening door dagvoorzitter
10.00 Diantha Croese – Hoe realiseer je een succesvolle keten?
11.00 Koffie
11.15 Mw. Mr. Marie-Jose Bonthuis – AVG binnen de toekomstige Zorgketen
12.15 Lunch
13.00 Data Daten in de Keten
14.30 Plenaire discussie & conclusie
15.45 Borrel
16.30 Einde

Doelgroep

Dit evenement is bedoeld voor teamleiders en managers finance, directeuren bedrijfsvoering en directeuren sociaal domein werkzaam bij gemeenten en teamleiders en managers van VVT en GGZ Jeugdzorg of vergelijkbare zorginstellingen.

loading