Te weinig capaciteit, tijdelijk extra werk of problemen bij de implementatie van software binnen jouw afdeling salarisadministratie? Dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Quoratio helpt je graag! Wij leveren salarisspecialisten van het hoogste niveau. Naast kennis van zaken hebben onze professionals de juiste kwaliteiten om goed te communiceren, presenteren en adviseren. Eigenschappen die binnen de salarisadministratie steeds belangrijker worden.

 

Onze professionals zijn thuis in elke branche

Quoratio is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in salarisadministratie binnen verschillende branches. Onze professionals weten alles van online boekhouden en zorgen ervoor dat elke loonstrook op tijd is ingevuld. Zij zijn dé spil tussen salarisadministratie en financiële administratie. Dankzij ons unieke opleidingstraject zijn zij bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wet- en regelgeving binnen jouw branche.

 

Salarisadministratie zorgeloos uitbesteden

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel voor jouw salarisadministratie? Quoratio heeft consultants voor verschillende taken. Daarnaast kunnen wij jouw eigen personeel opleiden door middel van onze maatwerkseminars of -workshops. Toch liever je loonadministratie helemaal uitbesteden? Ook outsourcen is bij ons geen enkel probleem. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de verloning van jouw personeel. Quoratio regelt het! Bekijk in welke branches wij actief zijn en hoe wij jouw organisatie kunnen helpen!

Waarom Quoratio?

  • Van junior tot expert
  • Diverse softwarepakketten
  • Al meer dan 15 jaar ervaring

Vaste invulling

Is er een functie vrijgekomen door pensioen, vertrek van medewerkers of groei van de organisatie? Dan wil je deze functie natuurlijk zo snel mogelijk opvullen om continuïteit en kwaliteit van de administratieve processen te kunnen behouden. Dan ben je bij Quoratio op de juiste plek. Want wij bieden twee varianten voor de invulling van een vaste vacature.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Tijdelijke ondersteuning

Heb je te maken met de implementatie van een nieuw softwaresysteem? Is er op de afdeling behoefte aan structuur en optimalisatie van processen en werkzaamheden of staat er een reorganisatie op de planning? Dan wil je natuurlijk iemand die meteen aan de slag kan. En die vind je bij Quoratio. Onze junior en senior professionals ondersteunen je bij de dagelijkse werkzaamheden en de coördinatie, organisatie en uitvoering van specifieke projecten.

Benieuwd naar onze beschikbare medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Opleidingen

Wil je jouw personeel of afdeling meer leren over het toepassen van nieuwe wet- en regelgeving of specifieke vaardigheden bijbrengen? Of ben je op zoek naar een training in bepaalde software? Dan helpen wij je graag. Door middel van opleidingen (op maat) zorgen wij dat jouw personeel up-do-date is en blijft. Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent.

Andere wensen? Het is allemaal mogelijk bij Quoratio

Boek een seminar op maat

Projectmanagement

Heb je te maken met de implementatie van nieuwe software, een nieuwe module of ander groot project waarbij je extra ondersteuning kunt gebruiken? De professionals van Quoratio ondersteunen je graag bij de coördinatie, organisatie en uitvoering van dit project. Door middel van de Prince2-methodiek weten zij het project op de juiste manier te benaderen. En gaat een dergelijk project niet ten koste van de continuïteit of kwaliteit van de afdeling.

Benieuwd naar onze professionals? We stellen ze graag aan je voor.

Plan een afspraak

Outsourcen

Is er binnen de organisatie onvoldoende tijd, kennis of capaciteit om de HR-, salaris-, zorg- of financiële administratie op de juiste manier uit te voeren? Waarom zou je dit dan niet (gedeeltelijk) uitbesteden? Dat is niet alleen efficiënter en flexibeler, maar ook goedkoper. Bij de professionals van Quoratio is jouw administratie in goede handen. Wij bieden altijd een passend pakket, afgestemd op jouw wensen. Makkelijk schaalbaar en zonder al teveel gedoe.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Die lichten we graag aan je toe.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading