Traineeship Traineeships Salarisadministratie


Het vakgebied salarisadministratie is de laatste jaren drastisch veranderd. Alle organisaties zijn op zoek naar de “nieuwe salarisadministrateur”. Quoratio is sinds 2001 specialist met een vooruitziende blik en heeft een uniek traineeship ontwikkeld dat aansluit op deze behoefte.

DetacheringSA

Detachering Detachering Salarisadministratie


Op het moment dat u een (onverwacht) capaciteitsprobleem heeft, wilt u snel zekerheid over de inzet van een tijdelijke medewerker zodat de continuïteit niet in het geding komt. De medewerker moet op korte termijn beschikbaar zijn en bij voorkeur ervaring hebben met uw software, cao of een bepaald proces/project, en dat tegen een scherpe prijs.

Bemiddeling Bemiddeling Salarisadministratie


Er is een vacature ontstaan en u wilt deze natuurlijk snel invullen zodat de capaciteit weer op orde is. Het werven en selecteren van een nieuwe medewerker kost veel tijd en energie. En dan heeft u niet eens de garantie dat u ook iemand vindt.

Bemiddeling Salarisadministratie
Opleidingen Salarisadministratie

Opleidingen Opleidingen Salarisadministratie


In een ingewikkeld vakgebied als salarisadministratie zijn goede opleidingen essentieel. Om te garanderen dat de medewerkers de juiste kennis opdoen, heeft Quoratio een eigen opleidingscentrum. Quoratio verzorgt onder andere de opleidingen PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) en VPS (Vakopleiding Payroll Services).