Quoratio is officieel AFAS partner. Met onze specifieke dienstverlening en Payroll Consultants met kennis van de AFAS software optimaliseren we voornamelijk processen binnen de salarisadministratie.

AFAS experts 

AFAS experts van Quoratio hebben uitgebreide kennis van de software en kunnen u ondersteunen bij de migratie en conversie naar AFAS of de inrichting en optimalisatie hiervan. Bijvoorbeeld de volledige salarisverwerking, conversie, inrichting van looncomponenten, herinrichting, projectleiding en procesoptimalisatie. Of het nu gaat om een interim klus van een maand of een jaar, onze AFAS experts voorzien je graag van de juiste ondersteuning en specialistische kennis.

Ook wanneer je behoefte hebt om te sparren over een specifiek onderwerpt kun je gebruik maken van de expertise van onze AFAS experts. Zij komen in overleg graag langs. Onze AFAS experts beantwoorden inhoudelijke vragen, helpen je op weg bij de (her)inrichting of optimalisatie van het systeem of voorzien je van tips en tricks rondom het gebruik van AFAS.

loading