Telegraaf Media Groep
Interview met

Paul van Groen

Functie

Manager Salarisadministratie

Case

Behoefte aan extra ondersteuning op de afdeling

Afgenomen dienst

Tijdelijke ondersteuning

Branche

Zakelijke markt

Domein

Salarisadministratie

Telegraaf Media Groep

Paul van Groen is Manager Salarisadministratie bij Telegraaf Media Groep (TMG). Leuk om te vermelden is dat Paul al jaren docent is bij Quoratio. Een mooi voorbeeld van de manier waarop opleiding en praktijk elkaar versterken. “Mede door de technologische ontwikkelingen in de afgelopen jaren en de introductie van begrippen als ESS en MSS zijn de administratieve handelingen van de salarisadministrateur ‘oude stijl’ afgenomen.”, aldus Van Groen.

“Er is een duidelijke verschuiving gaande in de uitoefening van het beroep salarisadministrateur waarbij begrippen als nauwkeurig, accuraat, betrouwbaar steeds vaker vervangen zullen worden door woorden als coördinerend, analyserend en adviserend. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan mensen die vaardigheden hebben op het gebied van communicatie, presentatie en advies. Bij Quoratio worden zowel de communicatieve als de ICT vaardigheden ontwikkeld. Quoratio onderscheidt zich, door consultants die ook communicatief erg vaardig zijn.”

Quoratio selecteert gemotiveerd talent met serieuze interesse in het vakgebied.

“TMG koos destijds voor een samenwerking met Quoratio omdat er tijdelijke ondersteuning noodzakelijk was. Aangezien de geboden consultancy goed beviel doen wij zaken met Quoratio wanneer er ondersteuning gewenst is.”

“Quoratio besteedt veel aandacht aan het selecteren van medewerkers zodat ze beschikken over het neusje van de zalm. En nog belangrijker: gemotiveerde talenten met serieuze interesse in het vakgebied! De consultants van Quoratio beschikken altijd over gemiddeld of bovengemiddeld hbo-werk- en -denkniveau. Dat zie je terug op het moment dat ze hier op een werkplek terecht komen. Dankzij dit opleidingsniveau nemen de consultants makkelijk nieuwe informatie tot zich en leren ze snel. Over het algemeen ben ik uitermate tevreden over de mensen die wij via Quoratio hebben ingehuurd.”

delen:
loading