St. Anna Ziekenhuis
Interview met

Mandy van de Sande & Ester de Vries

Functie

Beide DBC Adviseur

Case

Extra ondersteuning na fusie

Afgenomen dienst

Tijdelijke ondersteuning

Branche

Zorg

Domein

Zorgadministratie

St. Anna Ziekenhuis

Door een voorgenomen fusie met het Catherina Ziekenhuis in Eindhoven, ontstonden er binnen het St. Anna Ziekenhuis verschillende nieuwe werkzaamheden. Daarnaast kreeg het ziekenhuis te maken met zelfonderzoek en de jeugd-GGZ. Allemaal zaken die de zorgadministratie extra werk opleverde. Op zoek naar ondersteuning, kwam het St. Anna Ziekenhuis al snel bij Quoratio terecht.

“Quoratio heeft aan ons zelfstandige professionals geleverd met veel kennis over de zorgadministratie. Ze zijn leergierig en willen een bijdrage leveren aan de groei van de organisatie. De consultants die op onze afdeling terechtkwamen, vonden snel hun weg binnen de organisatie. Ze werken zelfstandig, zijn gemakkelijk in de omgang en passen binnen het team.”

De consultants van Quoratio geven een frisse kijk op processen binnen de afdeling.

“Doordat de consultants van Quoratio al ervaring hebben binnen andere zorgorganisaties, weten ze ook hoe het anders kan. Ze geven een andere kijk op processen en zetten je aan het denken over nieuwe mogelijkheden. Bovendien zijn ze goed op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving en zijn ze zich bewust van de vele veranderingen die eraan zitten te komen binnen de zorg.”

delen:
loading