Pieter van Foreest
Interview met

Tjerk Overduin & Bianca Haring

Functie

Manager Finance & Hoofd Cliëntenadministratie

Case

Behoefte aan ondersteuning bij dagelijkse werkzaamheden

Afgenomen dienst

Tijdelijke ondersteuning op de cliëntenadministratie

Branche

Zorg

Domein

Zorgadministratie

Pieter van Foreest

Pieter van Foreest is een grote zorgorganisatie in Delft en omgeving, die zich richt op ouderenzorg. Binnen deze organisatie valt de cliëntenadministratie onder de financiële afdeling. De organisatie heeft vooral te maken met WLZ, WMO en zorgverzekeraars. Toen er een tijdelijk personeelstekort bij de cliëntenadministratie ontstond, is besloten om met Quoratio samen te werken. Er waren al contacten met Quoratio, en na verkenning werd besloten met Quoratio in zee te gaan.

“Omdat wij als cliëntenadministratie ook direct bijdragen aan het zorgproces, kunnen we ons een personeelstekort niet veroorloven. Als er iemand uitvalt, kijken wij hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen, zodat het team niet overbelast wordt. Wij zoeken dan iemand die meteen kan inspringen. Dus iemand die kennis van zaken heeft en goed binnen de organisatie past. De professionals van Quoratio passen binnen dit plaatje.”

De professionals van Quoratio hebben kennis van zaken en kunnen meteen inspringen.

“Voor deze opdracht waren we op zoek naar iemand die niet alleen bij onze dagelijkse werkzaamheden kan ondersteunen, maar ook meedenkt over hoe wij onze processen kunnen verbeteren. Het zorgsysteem in Nederland is complex, dus door zoveel mogelijk processen te optimaliseren en vast te leggen, wordt het voor iedereen gemakkelijker en begrijpelijker.”

“Wanneer je iemand tijdelijk in dienst neemt, moet deze persoon gewoon goed zijn. De consultants van Quoratio hebben al een goede basiskennis, maar zijn ook leergierig en pikken nieuwe informatie snel op. Daarnaast is er een goede prijs-kwaliteitverhouding en verloopt het contact met de accountmanager van Quoratio goed.”

delen:
loading