Breda University of Applied Sciences
Interview met

Teun van Beusekom

Functie

Hoofd afdeling TNO

Case

Behoefte aan extra ondersteuning

Afgenomen dienst

Vaste en tijdelijke ondersteuning

Branche

Onderwijs

Domein

Salarisadministratie

Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences is een hogeschool, gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van onder andere toerisme, hotel- en facilitymanagement, leisuremanagement en media. Teun van Beusekom is hoofd van de HRM-afdeling en heeft goede ervaringen met consultants van Quoratio binnen zijn afdeling. “De professionals van Quoratio die bij ons aan het werk zijn, hebben een goede mix tussen kennis en enthousiasme. Dit is voor ons een belangrijke combinatie.”

”Toen wij met een capaciteitsprobleem te maken kregen, hadden we de keuze zelf nieuwe mensen aan te nemen en op te leiden of te kiezen voor kennis die er al is. De mensen van Quoratio beschikken over de benodigde kennis en kunnen daardoor snel aan de slag. Je hoeft zelf geen tijd te steken in werving en selectie en bent zeker van kwalitatief goede mensen. Bovendien is de prijs-kwaliteit verhouding goed.”

Quoratio zorgt voor professionals van hoge kwaliteit, zonder dat je tijd hoeft te steken in werving en selectie.

“De salarisadministrateurs van Quoratio zijn in staat om het gehele proces te overzien en daardoor verder te kijken dan alleen hun eigen functie. Dit helpt ze om vooruit te denken en te anticiperen wanneer dit nodig is. We zijn zo tevreden over de mensen van Quoratio dat we er één hebben aangenomen voor een leidinggevende functie die bij ons vrij kwam.”

delen:
loading