a.s.r. verzekeringen
Interview met

Annette Pannekoek

Functie

HR Manager

Case

Behoefte aan structuur en procesoptimalisatie

Afgenomen dienst

Tijdelijke ondersteuning

Branche

Zakelijke markt

Domein

Salarisadministratie

a.s.r. verzekeringen

Annette Pannekoek, HR Manager Shared Services bij a.s.r. verzekeringen, is zeer tevreden over de consultant van Quoratio die op haar afdeling gedetacheerd was. “Wij hoorden via Telegraaf Media Groep goede verhalen over Quoratio. Dus toen we behoefte hadden aan ondersteuning op het gebied van structuur en procesoptimalisatie kwamen we al snel bij Quoratio uit.

“Wij hadden net de implementatie van een nieuw payroll systeem achter de rug en binnen onze afdeling was er behoefte aan meer eenduidigheid en structuur ten aanzien van de payroll controles en de processen. Dan is het fijn om iemand van buitenaf met ervaring en een frisse blik daar naar te laten kijken. De consultant van Quoratio voldeed daar aan en was daarnaast proactief en beschikte over een hands-on mentaliteit. Dit sloot goed aan op mijn afdeling.”

De consultant van Quoratio was erg proactief en hands-on.

“Hij bood niet alleen ondersteuning, maar kon ook echt iets toevoegen aan de organisatie. Hij was hoogopgeleid, beschikte over voldoende basiskennis en hij stond ervoor open om te leren. Daarnaast was er ervaring met de software waardoor de consultant al snel zelfstandig aan de slag kon.”

delen:
loading