Het team
Ons team bestaat uit professionals met veel kennis van Arbeid en Beloning. Onze (ruim honderd) landelijk opererende trainees en specialisten worden vanuit Bunnik (Utrecht) ondersteund door een hecht team. Dit interne team van o.a. HR specialisten, accountmanagers, financieel medewerkers, marketeers en ICT-ers bouwt constant aan kennis en innovatie.


Docampus Groep

Quoratio maakt deel uit van de Docampus Groep. Wij bieden vanuit onze specialisatie, organisaties deskundige oplossingen. Diverse bedrijven binnen de Docampus Groep zijn hier dagelijks mee bezig. Klanten opereren binnen een steeds complexere omgeving en zullen aan steeds hoger eisen moeten voldoen. Ruim 150 vakspecialisten helpen onze klanten vooruit binnen gespecialiseerde bedrijven. Zij kennen de markt, de laatste ontwikkelingen en de trends.

Docampus Groep hecht aan kernwaarden, die al sinds 2000 gelden. Deze kernwaarden dragen bij aan het succes van de ondernemingen, haar klanten en medewerkers:

Continuïteit en communiteit:
Gericht op duurzaam ondernemen en het bieden van toegevoegde waarde. Langere dienstverbanden bieden vertrouwen, en een constante alerte houding op kwaliteit creëert professionaliteit. Elk bedrijf is er voor de mensen die willen bijdragen aan continuïteit en kwaliteit. Docampus Groep streeft naar behoud van eigenaarschap en zeggenschap van haar bedrijven. Zij staat afwijzend tegenover vreemd vermogen op de lange termijn.

Niche speler:
Gericht op een specifiek domein binnen de zakelijke dienstverlening, met als aandachtsgebieden financieel, juridisch en ICT. Daar waar uitvoerende werkzaamheden samenkomen met het verbeteren van processen en optimalisatie van geautomatiseerde gegevensverwerking.

Ontwikkelingsgericht:
Medewerkers kansen bieden om zich te ontplooien, om ze mede de organisatie te laten ontwikkelen. Bijdragen aan hun mobiliteitskansen, zodat ze bewust en oprecht kiezen voor hun deelname aan onze bedrijven.

Meer weten? Neem ook een kijkje op www.arvode.nl.