Quoratio – The Brand Story

Ambitie in administratie.

Wij geloven in continue ontwikkeling als basis voor groei. Dat geldt voor onze mensen, onze klanten en ons vakgebied. Zeker in een tijd waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen.

Administratie is de ruggengraat van iedere organisatie. Wij zijn er van overtuigd dat organisaties die hun administratie op orde hebben, zich kunnen focussen op verbetering en groei. Hierdoor kunnen ze hun zakelijke doelstellingen halen én een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

 


Cultuur en Kernwaarden

Wij vinden dat de cultuur en kernwaarden de basis zijn van een succesvolle organisatie. Daarom hebben wij de tijd genomen om samen met al onze medewerkers de kernwaarden te bepalen. Vervolgens hebben we deze verder uitgewerkt, zodat je een beter beeld krijgt van wie wij zijn en waar we voor staan.

bekijk onze kernwaarden

Geschiedenis

In 2001 startte Quoratio met het opleiden van gemotiveerde jonge professionals tot salarisadministrateur. Dit bleek een schot in de roos. Met een PDL-groep van 3 personen en een eerste opdrachtgever was Quoratio officieel een feit.

een stukje geschiedenis

 

loading