Door digitalisering en automatisering van processen zijn de administratieve vakgebieden continu in ontwikkeling. Bovendien volgen wet- en regelgeving elkaar in rap tempo op. Dat maakt het niet altijd even makkelijk om up-to-date te blijven. Quoratio levert opleidingen en seminars op maat om jouw personeel te helpen met ontwikkeling en groei. Wij leiden zelf professionals voor het vakgebied op en delen deze kennis ook graag met jouw organisatie.

Opleidingen van Quoratio

Om te garanderen dat medewerkers de juiste kennis opdoen, heeft Quoratio een eigen opleidingscentrum. Voorbeelden van opleidingen die Quoratio aanbiedt zijn:

Praktijk diploma loonadministratie (PDL)

Dagelijks zijn meer dan twintigduizend salarisadministrateurs actief bezig met loonverwerking. Zij zorgen ervoor dat ruim 9 miljoen werkende Nederlanders maandelijks op tijd en correct hun salaris ontvangen. Dat hun vak meer omvat dan administratieve bezigheden, bewijst de opleiding PDL.

Vakopleiding Payroll Services (VPS)

Een van de meest kenmerkende eigenschappen van een salarisadministrateur is zijn nieuwsgierigheid. Als echte vakspecialist is hij nooit uitgeleerd en altijd op zoek naar vernieuwende kennis.  Dat komt goed uit in de dynamische omgeving van wet – en regelgeving.

Kennisseminars, vaardigheidsseminars, PE-jaarpakketten & incompany trainingen

Van werkkostenregeling bij jou op locatie tot een maatwerk seminar over pensioen voor HR medewerkers op ons kantoor. Samen  inventariseren we jouw wensen en behoefte.

Of je nu op zoek bent naar een stoomcursus actualiteiten, een specifieke vaardigheidstraining of het implementeren en gebruiken van softwaresystemen. Wij helpen je graag. Onze consultants kunnen jouw personeel voorzien van alle informatie die ze nodig hebben. Ongeacht de branche waarin ze werkzaam zijn.

Opleiding op maat

Zit de opleiding die je zoekt er niet tussen? Geen probleem, we bieden ook opleidingen op maat – en op locatie. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

loading