PDL

PDL

Ruim 1.000 salarisadministrateurs hebben PDL gevolgd bij Quoratio waarvan 95% het diploma behaalde. Het gemiddelde slagingspercentage ligt bij Quoratio per opleidingsgroep dan ook ruim boven het landelijk gemiddelde. Een prestatie op zich! Zeker als we ons daarbij beseffen dat de meeste geëxamineerden nog geen praktijkervaring hadden op het moment van examen. Anderzijds is het zo dat onze medewerkers het leren nog redelijk vers in het geheugen hebben en over een aantoonbaar hbo werk-en denkniveau beschikken.

Maar ook de resultaten van de PDL examens van groepen bij klanten laten eenzelfde beeld zien. We hebben de beste docenten, die ook in de praktijk werkzaam zijn. Deze docenten worden regelmatig gemonitord en beoordeeld. De docenten actualiseren de leerstof continu en stemmen deze af op de behoefte van de cursisten en het examen.

Aan de omgeving en condities waaronder de lessen worden gegeven besteden wij veel aandacht De “fun factor” wordt hierbij niet vergeten. Onze opleiding worden door de meeste cursisten als een “uitje” met een duidelijk doel gezien. Dit past bij onze visie; “opleidingen dienen bij te dragen aan de vakinhoudelijke ontwikkeling en de beroepshouding. Daartoe dienen ze kwalitatief uitmuntend te zijn, inspirerend en onderhoudend”.

Uitgebreide inhoudelijke informatie staat op de volgende pagina.

casussen

Diensten in de salarisadministratie