Opleidingen Salarisadministratie

Opleidingen Salarisadministratie

In dit complexe en veranderlijke vakgebied zijn goede opleidingen salarisadministratie en seminars essentieel. Om te garanderen dat medewerkers de juiste kennis opdoen, heeft Quoratio een eigen opleidingscentrum.

Opleiding salarisadministrateur

Typerend is de praktische en persoonlijke aanpak. Quoratio verzorgt naast de opleidingen PDL, VPS ook diverse maatwerk opleidingen en seminars. 

Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL)
Dagelijks zijn meer dan twintigduizend salarisadministrateurs actief bezig met loonverwerking. Zij zorgen ervoor dat ruim 9 miljoen werkende Nederlanders maandelijks op tijd en correct hun salaris ontvangen. Dat hun vak meer omvat dan administratieve bezigheden, bewijst de opleiding PDL.
Lees meer...

Vakopleiding Payroll Services (VPS)
Eén van de meest kenmerkende eigenschappen van een salarisadministrateur is zijn nieuwsgierigheid. Als echte vakspecialist is hij nooit uitgeleerd en altijd op zoek naar vernieuwende kennis.  Dat komt goed uit in de dynamische omgeving van wet - en regelgeving.
Lees meer...

(Maatwerk)seminars, PE-jaarpakket & Incompany training
Van werkostenregeling bij u op locatie tot een maatwerk seminar over pensioen voor uw HR medewerkers op ons kantoor te Bunnik. Samen met u inventariseren we uw wensen.
Lees meer...

Wilt u weten welke opleidingsmogelijkheden Quoratio biedt, bel naar 030-6047699 of neem direct contact op met uw accountmanager!

casussen

Diensten in de salarisadministratie