Financiële planning en control in het onderwijs

Geen grip meer op de financiën binnen jouw onderwijsinstelling? De professionals van Quoratio ondersteunen je graag in planning en control. Dit kan op tijdelijke of vaste basis, maar je kunt de financiële planning en control ook volledig aan ons uitbesteden. Daarnaast bieden wij maatwerk seminars en workshops om jouw personeel op te leiden tot specialisten. Zo behoud je altijd controle over jouw financiën. Bekijk onze diensten en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen doen.

Waarom Quoratio?

  • Moderne finance specialisten
  • Ambitieus en enthousiast
  • Analytisch vermogen

Vaste invulling

Is er een functie vrijgekomen door pensioen, vertrek van medewerkers of groei van de organisatie? Dan wil je deze functie natuurlijk zo snel mogelijk opvullen om continuïteit en kwaliteit van de administratieve processen te kunnen behouden. Dan ben je bij Quoratio op de juiste plek. Want wij bieden twee varianten voor de invulling van een vaste vacature.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Tijdelijke ondersteuning

Heb je te maken met de implementatie van een nieuw softwaresysteem? Is er op de afdeling behoefte aan structuur en optimalisatie van processen en werkzaamheden of staat er een reorganisatie op de planning? Dan wil je natuurlijk iemand die meteen aan de slag kan. En die vind je bij Quoratio. Onze junior en senior professionals ondersteunen je bij de dagelijkse werkzaamheden en de coördinatie, organisatie en uitvoering van specifieke projecten.

Benieuwd naar onze beschikbare medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul je gegevens in

    Kies je branche
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.