14 december 2018 Salarisadministratie

Zeker zijn van actuele kennis op de afdeling én op de hoogte blijven van recente wetswijzigingen? Dat is zeker in een vakgebied als salarisadministratie van groot belang. Daarom zetten we de belangrijkste wijzigingen voor je op een rij. Zodat jij en je afdeling goed voorbereid het nieuwe jaar in gaan.

In dit whitepaper staan de wijzigingen op het gebied van de salarisadministratie centraal. Hiermee ben je goed voorbereid op 2019 en daarna. Met onderwerpen als nieuwe loonbelastingtabellen voor inwoners en niet-inwoners van Nederland, Wet arbeidsmarkt in balans, auto & fiets van de zaak en compensatie transitievergoeding aan bod ben je helemaal up-to-date.

delen:

Download

In dit whitepaper vind je wijzigingen op het gebied van salarisadministratie. Met onderwerpen als nieuwe loonbelastingtabellen voor inwoners en niet-inwoners van Nederland, Wet arbeidsmarkt in balans, auto & fiets van de zaak en compensatie transitievergoeding aan bod ben je helemaal up-to-date.

Download

Meer weten?

Heb je vragen over één van de wijzigingen of behoefte aan meer informatie in de vorm van bijvoorbeeld een Eindejaarseminar?

Neem contact met ons op via info@quoratio.nl of 030 – 604 7699.

 

loading