25 juli 2019 Accountants- en administratiekantoren

Misschien las je eerder al iets over de overname van Verhoeve door Quoratio. Nu het nieuws inmiddels een beetje is geland, ontstaan er misschien vragen. Wat betekent zo’n overname eigenlijk? Hoe is het tot stand gekomen? Maar vooral: welke voordelen heeft de overname van Verhoeve voor opdrachtgevers van Quoratio?

1. Bredere dienstverlening, in de zorg én andere sectoren

Voor klanten van Quoratio én van Verhoeve is het grootste voordeel dat we dankzij de overname beschikken over een breder palet aan diensten. Want een goede positie in de zorgmarkt, dat hadden we allebei al. Maar doordat we nu samen verdergaan, kunnen we onze klanten in deze sector nog meer dienstverlening op het gebied van administratie bieden. We vullen elkaar perfect aan: waar Quoratio al sterk was in salarisadministratie, zorg en onderwijs, is Verhoeve een echte specialist in finance & control. Met de overname vergroot Quoratio haar positie in met name onderwijs en de zakelijke markt, en Verhoeve die van haar bij onder andere overheidsinstellingen en accountantskantoren. Ook ontstaat er door de samenwerking meer slagkracht op het gebied van recruitment, commercie en HR.

2. Van junior tot senior, in de Randstad en daarbuiten

De activiteiten van Verhoeve vullen die van Quoratio grotendeels aan. Voor opdrachtgevers in de zorgmarkt is de overname van toegevoegde waarde door de aanvulling van de senior-finance & control-kennis van Verhoeve. Hiermee zijn we in staat om opdrachtgevers in de zorgmarkt op elk niveau volledige ondersteuning te bieden in de administratieve bedrijfsvoering. En dat komt goed uit; we merken namelijk dat opdrachtgevers ons steeds vaker vragen mee te denken over oplossingen voor complexe administratieve vraagstukken, zoals het invoeren van nieuwe systemen en vooral het meenemen van medewerkers hierin. Door de samenwerking met Verhoeve krijgt Quoratio toegang tot een grote groep jonge kwalitatieve professionals die dit soort vraagstukken perfect aankan. En dat door heel Nederland – want waar Quoratio met name sterk vertegenwoordigd is in de Randstad, heeft Verhoeve juist een sterke positie in regionale markten.

3. Meer professionals, meer opleidingsmogelijkheden

Zowel bij Quoratio als bij Verhoeve zijn medewerkers in vaste dienst. Dat betekent dat zij de kennis en ervaring die ze opdoen bij klanten, meenemen naar volgende opdrachtgevers. We vinden ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk, en bieden hen daarom allerhande opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Met de overname beschikken beide bedrijven over nieuwe mogelijkheden op dit gebied. Bovendien krijgen we er in één klap een hoop nieuwe collega’s bij: samen hebben we ruim 650 professionals in dienst. Gedreven mensen die veel van elkaar kunnen leren. Dat zorgt op den duur niet alleen voor een grotere pool aan professionals, maar ook nog eens mensen die een uitgebreide opleiding achter de rug hebben. Dat gaat trouwens twee kanten op; met een uitgebreider klantenportfolio, ontstaan immers ook meer mogelijkheden voor interessante opdrachten. Een win-win-situatie, wat ons betreft.

En er zijn nog meer voordelen na de overname van Verhoeve…

Meer weten over wat onze uitgebreide dienstverlening voor jou kan doen? Neem contact met ons op!

delen:
loading