11 januari 2019 Zorg

Donderdag 10 januari startte de eerste opleiding Horizontaal Toezicht die Quoratio en PwC gezamenlijk hebben vormgeven.

Tijdens deze vierdaagse opleiding worden consultants van Quoratio en Zorgon (zie foto bovenaan de pagina) opgeleid in de verschillende facetten van Horizontaal Toezicht. De opleiding is vormgegeven door kennis die PwC en Quoratio hebben opgedaan bij verschillende ziekenhuizen en GGZ-instellingen. Die zij helpen bij de implementatie en borging van Horizontaal Toezicht.

Stijn Euverman – Director PwC – en Jochem Kentgens – CEO Quoratio – (links op de foto) openen de opleiding bij PwC in Utrecht.

Tijdens de interactieve opleiding doorlopen de consultants het gehele proces van Horizontaal Toezicht. Daarbij gaan ze aan de slag met het bepalen van beheersdoelstellingen en risico’s, interne beheersing en inbedding van beheersmaatregelen in bestaande procedures. Daarnaast leren de consultants op welke manier het bestaan en werking van beheersmaatregelen wordt uitgevoerd en gedocumenteerd. Tenslotte leren ze op basis van uitgevoerde controles conclusies trekken, vervolgacties bepalen en effectief over de aanbevelingen rapporteren.

Met deze opleiding profiteren niet alleen onze consultants, maar ook onze huidige én nieuwe opdrachtgevers van de kennis rondom de implementatie en borging van Horizontaal Toezicht.

 

Benieuwd wat onze consultants ervan vonden?

Lees dan hun bevindingen.

lees de ervaring van consultants
delen:
loading