25 oktober 2017 Onderwijs

Vanaf heden is Els Baselmans Segment Manager van het team onderwijs. Wat zijn haar drijfveren, welke ambitie heeft zij en wat betekent dit voor haar team? Wij vonden het tijd voor een hernieuwde kennismaking met deze kersverse Segment Manager.

Els Baselmans Quoratio

Els (28 jaar) woont samen met haar vriend Niels en zoontje Mats (1 jaar) in de bossen van Knegsel, een klein dorpje vlakbij Eindhoven. Ze houdt van tennis, golven en wintersport. Haar lievelingseten is Thais en het liefst gaat ze op vakantie naar Canada. Het bijhouden van administratie is niet haar hobby en ondanks haar Brabantse roots, viert ze geen carnaval.

Ruim 4 jaar geleden begon ze bij Quoratio als Accountmanager Zorg en Onderwijs en dankzij haar ambitie en ervaring krijgt ze nu de kans om bij Quoratio aan het werk te gaan als Segment Manager. Een van de plaatsingen die haar het meest is bij gebleven, is die bij ‘Codarts Hogeschool’ in Rotterdam. ‘Zij zochten iemand met ervaring op de salarisadministratie en kozen uiteindelijk een onervaren trainee van Quoratio. We zijn nu ruim 3 jaar verder en deze medewerker werkt daar nog steeds naar alle tevredenheid. Het perfecte voorbeeld van een succesvol traineeship!’

Hoe het begon…

Els wist niet goed wat zij wilde doen en koos na de middelbare school voor de studie Sociologie aan de Universiteit van Tilburg. Hierdoor kreeg ze in ieder geval haar brede academische basis mee. Ruim 4 jaar geleden kwam ze bij Quoratio terecht, omdat ze getriggerd werd door het traineeship Salarisadministratie. “Tijdens het eerste gesprek met Florijn zei hij: “Ik denk dat de functie van Accountmanager beter bij je past en we hebben een vacature openstaan, dus lijkt je dat wat?” Zo ben ik bij Quoratio terecht gekomen.” Haar eerste plaatsing van een consultant was bij het Catharina Ziekenhuis, wat nog steeds een gewaardeerde klant van Quoratio is.

Ontwikkeling en de mens staat centraal – de onderwijsbranche 

“Wat me zo aanspreekt binnen het onderwijs is dat er veel waarde wordt gehecht aan persoonlijke groei en opleiding, dit sluit natuurlijk perfect aan bij onze organisatie. Bij Quoratio staat ook de ontwikkeling van onze mensen centraal.”

In het onderwijs liggen nog veel kansen. En hoe mooi zou het zijn als Quoratio over een aantal jaar kan zeggen dat zij specialist is in de onderwijsbranche? Het finance traineeship en de nieuwe propositie met onder andere BPO & services bieden veel nieuwe mogelijkheden voor duurzame klantrelaties.

“Voor mij nu de taak om samen met mijn team Quoratio nog beter te positioneren. Er liggen voldoende uitdagingen op de afdelingen en wij kunnen daar perfect in ondersteunen. Het zoeken van de passende oplossing voor bezettingsvraagstukken op verschillende administratieve gebieden, dat is waar wij goed in zijn. En zo wil ik dat we ons positioneren: Wij zijn dé sparringpartner in het onderwijs.”

Niet alleen maar rozengeur en maneschijn 

Zelf kan Els nog genoeg leren. En die kans krijgt ze dan ook bij Quoratio. Zo vindt ze het soms lastig om prioriteiten te stellen en wil graag iedereen direct helpen. ‘Er is voldoende coaching vanuit de organisatie, zo staat er bijvoorbeeld binnenkort een training over leiderschap op de planning.’’

Wat ze wel jammer vindt is het overdragen van bepaalde klanten aan het segmentteam zorg. “Sinds de scheiding van segmenten is het logisch dat deze klanten worden overgedragen. Toch blijft het jammer, want in 4 jaar bouw je echt een band op met de contactpersonen.”

De glazen bol van Els…

Wat het werk – ook na 4 jaar nog – interessant houdt is dat er veel veranderingen plaats vinden binnen de organisatie. Quoratio is door de jaren heen al behoorlijk gegroeid en het bedrijf heeft de ambitie om de komende jaren nog veel groter te worden. Met de komst van Jochem Kentgens (CEO), worden veel stappen gezet. ‘’Quoratio wordt steeds professioneler, maar we hebben nog genoeg te doen. Ik ben er van overtuigd dat we onze ambitie waar gaan maken. Het is goed om te zien dat er voor zowel interne medewerkers als voor de consultants steeds meer groeimogelijkheden zijn. Quoratio geeft je de handvatten de rest doe je zelf.”

delen:
loading