09 mei 2019 Algemeen

Impact maken binnen de wereld van administratie? Dat doen wij! Ons sales team is op zoek naar Accountmanagers. We zoeken collega’s binnen de segmenten zorg en overheid. Nu is werken in ons team sowieso erg leuk, maar wat maakt déze functie voor jou nou ontzettend interessant? In deze blog geven we je 3 redenen om Accountmanager te worden bij Quoratio.

Reden 1: Werken bij een mooie dienstverlener en opleider

Administratie is de ruggengraat van iedere organisatie. Wij zijn de partner voor HR- & salarisadministratie, zorgadministratie en financiële administratie en begeleiden organisaties in de omslag van mankracht naar denk- en daadkracht. Als Accountmanager speel je daar een belangrijke rol in! Opdrachtgevers komen bij Quoratio voor positief kritische consultants die hen een stap verder helpen met procesoptimalisatie. Samen hebben we alle kennis en ervaring in huis om een totaaloplossing te bieden voor administratieve vraagstukken en uitdagingen. Wij zijn er van overtuigd dat organisaties die hun administratie op orde hebben, zich kunnen focussen op verbetering en groei. Hierdoor kunnen ze hun zakelijke doelstellingen halen én een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarnaast biedt Quoratio iedereen met talent de mogelijkheid om opleidingen te volgen en ervaringen op te doen om zich te ontwikkelen tot expert. En die ervaringen kunnen alleen opgedaan worden in de opdrachten die jij als Accountmanager binnenhaalt.

Reden 2: Directe invloed op gave opdrachten voor je collega’s

Gave opdrachten? Ja, als Accountmanager ga jij op zoek naar de mooiste opdrachten voor onze trainees en consultants. Opdrachten met inhoud en uitdaging, zodat zij salaris-, zorg- en finance land vérder kunnen helpen. Je kunt dus een heleboel mensen blij maken met jouw werk, niet alleen klanten maar ook je collega’s.

Reden 3: Vrijheid, een leerzame ervaring en echt meedenken met de klant

Bij Quoratio ga je jezelf sowieso ontwikkelen. Niet alleen kun je tal van cursussen volgen via de online leeromgeving Quoratio Campus maar ook door het werk zelf leer je veel. Je verdiept je in de processen en problemen van de klant, krijgt inzichten in hun werk- en denkwijze en kan een positieve impact maken door ze te koppelen aan consultants die ze echt verder helpen. Je creativiteit wordt daardoor sterk ontwikkeld. Als je innovatieve ideeën hebt, word je gestimuleerd die te delen en waar mogelijk ook zelf uit te voeren met het team. Rianne te Brinke, Accountmanager Gehandicaptenzorg, geeft aan: ‘Je hebt in deze functie ook veel vrijheid, je runt je eigen zaak en bent een ondernemer.’

Wie kunnen je er beter meer over vertellen dan onze eigen Accountmanagers? Lees de volgende ervaringen die eerder zijn geschreven door onze sales collega’s:

Wat je kunt verwachten?

  • We starten de week eens per maand met een salesmeeting met het complete team (2o man). Niet om het vergaderen maar om elkaar te inspireren en met elkaar mee te kunnen denken over hoe we samen klantvragen gaan oplossen
  • Je deelt je eigen agenda in en bent veel buiten de deur voor klantafspraken. Soms ben je op kantoor en een andere keer klap je je laptop thuis open om wat belletjes te doen en afspraken voor te bereiden
  • Wil je sparren of wil je het over je eigen ontwikkeling hebben? Dan is je segmentmanager er om je te begeleiden
  • Ons target gehaald? Dan hebben we een salesuitje met overnachting. Succesmomenten moeten we vieren!
  • Een meeting met marketing om een klantevent te organiseren? Dat doen we ook geregeld. Zoals het event Data Daten in de Keten dat recent plaatsvond
  • Ook sluit je regelmatig aan bij een borrel op kantoor met een opleidingsgroep/traineegroep

Nieuwsgierig naar hoe een werkweek als Accountmanager bij Quoratio eruit kan zien? Bezoek onze Instagram, waar Rianne en Lisa je een kijkje achter de schermen gaven.

Ben jij onze nieuwe Accountmanager?

Met wie je samen gaat werken? Wij plaatsten onderstaande foto in een post op LinkedIn en tagde hierin alvast je mogelijk toekomstige collega’s 😉 Stap jij aan boord? Pas als ons bootje helemaal vol zit, plannen we een nieuwe tocht op het water. Ja, wees dus snel want het begint al mooi weer te worden!

Waar wacht je nog op? Bekijk hier de sales vacatures!

salesteam quoratio

delen:
loading