Bij medisch coderen komt meer kijken dan alleen kennis van ICD-10. Quoratio begrijpt dit en leidt haar professionals dan ook op met een brede kennis. Zo zijn zij niet alleen gespecialiseerd in coderen, maar beschikken zij ook over advies- en presentatievaardigheden. Zij brengen net dat extraatje dat je nodig hebt. Wat voor type medisch codeur je ook zoekt, Quoratio heeft het in huis.

 

De beste medisch codeurs voor jouw organisatie

Wij beschikken over een uniek opleidingstraject, waarin Quoratio jong talent opleidt tot specialisten in medisch coderen. Onze consultants beschikken over de benodigde vak- en softwarekennis en kunnen direct bij jouw organisatie aan de slag!

 

Diverse oplossingen en mogelijkheden

Quoratio biedt verschillende diensten aan, waardoor wij altijd een oplossing hebben die het beste bij jouw wensen en organisatie past. Heb je een tijdelijk vraagstuk? Dan kan een consultant dit vraagstuk tijdelijk komen oplossen of je kunt het aan ons uitbesteden. Toch meer op zoek naar vastigheid? Dan kun je mogelijk één van onze consultants in dienst nemen. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Bekijk welke dienst het beste past bij waar jij naar op zoek bent.

Waarom Quoratio?

  • Professionals met veel kennis
  • Hoge flexibiliteit
  • Structurele kwaliteit

Vaste invulling

Is er een functie vrijgekomen door pensioen, vertrek van medewerkers of groei van de organisatie? Dan wil je deze functie natuurlijk zo snel mogelijk opvullen om continuïteit en kwaliteit van de administratieve processen te kunnen behouden. Dan ben je bij Quoratio op de juiste plek. Want wij bieden twee varianten voor de invulling van een vaste vacature.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Tijdelijke ondersteuning

Heb je te maken met de implementatie van een nieuw softwaresysteem? Is er op de afdeling behoefte aan structuur en optimalisatie van processen en werkzaamheden of staat er een reorganisatie op de planning? Dan wil je natuurlijk iemand die meteen aan de slag kan. En die vind je bij Quoratio. Onze junior en senior professionals ondersteunen je bij de dagelijkse werkzaamheden en de coördinatie, organisatie en uitvoering van specifieke projecten.

Benieuwd naar onze beschikbare medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Opleidingen

Wil je jouw personeel of afdeling meer leren over het toepassen van nieuwe wet- en regelgeving of specifieke vaardigheden bijbrengen? Of ben je op zoek naar een training in bepaalde software? Dan helpen wij je graag. Door middel van opleidingen (op maat) zorgen wij dat jouw personeel up-do-date is en blijft. Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent.

Andere wensen? Het is allemaal mogelijk bij Quoratio

Boek een seminar op maat

Projectmanagement

Heb je te maken met de implementatie van nieuwe software, een nieuwe module of ander groot project waarbij je extra ondersteuning kunt gebruiken? De professionals van Quoratio ondersteunen je graag bij de coördinatie, organisatie en uitvoering van dit project. Door middel van de Prince2-methodiek weten zij het project op de juiste manier te benaderen. En gaat een dergelijk project niet ten koste van de continuïteit of kwaliteit van de afdeling.

Benieuwd naar onze professionals? We stellen ze graag aan je voor.

Plan een afspraak

Outsourcen

Is er binnen de organisatie onvoldoende tijd, kennis of capaciteit om de HR-, salaris-, zorg- of financiële administratie op de juiste manier uit te voeren? Waarom zou je dit dan niet (gedeeltelijk) uitbesteden? Dat is niet alleen efficiënter en flexibeler, maar ook goedkoper. Bij de professionals van Quoratio is jouw administratie in goede handen. Wij bieden altijd een passend pakket, afgestemd op jouw wensen. Makkelijk schaalbaar en zonder al teveel gedoe.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Die lichten we graag aan je toe.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading