Bijna 20 jaar geleden opende Quoratio haar deuren. Eerst vanuit een woonhuis in Zeist dat eigenhandig werd omgebouwd tot kantoor. Na maanden van voorbereiding in één van de slaap-, woon, eetkamers of de tuin draait het werving- en selectieprogramma op volle toeren. En gelukkig: Het Traineeship Salarisadministratie slaat goed aan. Deregulering van wet- en regelgeving, hogere eisen aan management informatie (HRI), de intrede van het cafetaria-model en toetreding van nieuwe software aanbieders in de salarismarkt zorgden voor veel vraag uit de markt.

Quoratio zag de kansen en vulde deze in. Opleiden en ontwikkelen van medewerkers staat hierin centraal. De vraag – en daarmee Quoratio – bleef groeien. De behoefte aan medewerkers die als  “superusers” fungeren blijkt ook gewild in de zorg- en financiële administratie. Het afgelopen decennium zijn deze vakgebieden toegevoegd aan onze dienstverlening. En met succes, wat vooral te danken is aan de inzet van onze medewerkers en partners. Wat begon met een idee is uitgegroeid tot een organisatie met bijna 75 interne medewerkers en meer dan 550 medewerkers aan het werk bij opdrachtgevers in heel Nederland.

De afgelopen jaren is er veel veranderd, wat niet veranderd is, is ons bestaansrecht. Quoratio biedt mensen een goede carrière(start) en een leuke werk- en leeromgeving én haar opdrachtgevers talentvolle gemotiveerde professionals die naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijk vlak de werkvloer verrijken.

 

loading