Functioneel beheer binnen het administratieve domein kan complexe vraagstukken opleveren, die niet altijd door het personeel binnen jouw organisatie opgelost kunnen worden. Heb jij een probleem op het gebied van applicatiebeheer, informatie- of procesmanagement of payroll? Quoratio helpt jouw organisatie graag! Onze professionals hebben ruime ervaring binnen verschillende organisaties en branches.

 

De juiste kennis dankzij de juiste opleiding

De mensen van Quoratio beschikken over de juiste kennis om de informatievoorziening binnen jouw organisatie te verbeteren. Zo weten zij bijvoorbeeld alles van BiSL en het 9-vlaksmodel. Onze professionals worden intern opgeleid en zijn daardoor altijd up-to-date wat betreft de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en jouw branche. Bovendien vinden zij binnen no-time hun draai binnen elke organisatie.

 

Altijd een oplossing die bij jouw organisatie past

Heb je tijdelijk of vast personeel nodig voor functioneel beheer? Quoratio heeft de consultants in huis die jij zoekt. Daarnaast kunnen wij jouw eigen personeel uit de brand helpen op het gebied van specifieke vraagstukken, dankzij onze maatwerkseminars en workshops. Zo beschikt jouw personeel razendsnel over de benodigde kennis. Benieuwd hoe we jou van dienst kunnen zijn? Bekijk de branches waarin wij actief zijn en ontdek welke diensten wij leveren!

Waarom Quoratio?

  • Van junior tot expert
  • Uitgebreide ervaring
  • Professionals met kennis van zaken

Vaste invulling

Is er een functie vrijgekomen door pensioen, vertrek van medewerkers of groei van de organisatie? Dan wil je deze functie natuurlijk zo snel mogelijk opvullen om continuïteit en kwaliteit van de administratieve processen te kunnen behouden. Dan ben je bij Quoratio op de juiste plek. Want wij bieden twee varianten voor de invulling van een vaste vacature.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

Tijdelijke ondersteuning

Heb je te maken met de implementatie van een nieuw softwaresysteem? Is er op de afdeling behoefte aan structuur en optimalisatie van processen en werkzaamheden of staat er een reorganisatie op de planning? Dan wil je natuurlijk iemand die meteen aan de slag kan. En die vind je bij Quoratio. Onze junior en senior professionals ondersteunen je bij de dagelijkse werkzaamheden en de coördinatie, organisatie en uitvoering van specifieke projecten.

Benieuwd naar onze beschikbare medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Opleiding

Wil je jouw personeel of afdeling meer leren over het toepassen van nieuwe wet- en regelgeving of specifieke vaardigheden bijbrengen? Of ben je op zoek naar een training in bepaalde software? Dan helpen wij je graag. Door middel van opleidingen (op maat) zorgen wij dat jouw personeel up-do-date is en blijft. Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent.

Andere wensen? Het is allemaal mogelijk bij Quoratio

Boek een seminar op maat

Outsourcen

Is er binnen de organisatie onvoldoende tijd, kennis of capaciteit om de HR-, salaris-, zorg- of financiële administratie op de juiste manier uit te voeren? Waarom zou je dit dan niet (gedeeltelijk) uitbesteden? Dat is niet alleen efficiënter en flexibeler, maar ook goedkoper. Bij de professionals van Quoratio is jouw administratie in goede handen. Wij bieden altijd een passend pakket, afgestemd op jouw wensen. Makkelijk schaalbaar en zonder al teveel gedoe.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Die lichten we graag aan je toe.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading