De digitalisering van HR-processen en personeelszaken maakt human resource management gemakkelijker, maar vraagt ook om extra kwaliteiten van HR-personeel en lijnmanagers. Men moet processen kritisch kunnen bekijken, evalueren en optimaliseren. Pas dan kunnen efficiency doelstellingen worden bereikt. Deze kennis en ervaring zijn niet binnen elke organisatie aanwezig. Kan de HR-afdeling van jouw organisatie wel een kwaliteitsimpuls gebruiken? Quoratio heeft voor jou de oplossing! Onze consultants zijn thuis in HR-processen en hebben vergaande kennis van en ervaring met de meest gebruikte HR- en Payroll software. Waar nodig zijn onze mensen zelfs ook gecertificeerd door de betrokken softwareleveranciers.

 

De beste e-HRM professionals voor jouw organisatie

Dankzij het interne opleidingstraject van Quoratio en aanvullende externe opleidingen bij softwareleveranciers, beschikken onze professionals over de juiste kennis van HR processen, autorisaties en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving binnen verschillende branches. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van e-HRM en HR Analytics en kunnen direct bij jouw organisatie aan de slag. Er is geen uitgebreid inwerktraject nodig.

 

Uitgebreide ervaring

Quoratio heeft uitgebreide ervaring binnen verschillende branches. Wij zoeken samen met jou naar de oplossing die het beste bij de organisatie past. Ben je op zoek naar ondersteuning op functioneel beheer of procesoptimalisatie? Of wil je de terugkerende e-HRM evaluatie en optimalisatie van de organisatie uitbesteden? Quoratio zorgt altijd voor service die aan jouw wensen voldoet. Ook als de kennis van het HR-personeel moet worden bijgespijkerd.

Bekijk onze opleidingen (op maat) of de uitgebreide andere mogelijkheden, en ontdek hoe Quoratio jouw organisatie vooruit kan helpen.

Waarom Quoratio?

  • Ervaring met digitalisering
  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau
  • Gemotiveerd en enthousiast

Vaste invulling

Is er een functie vrijgekomen door pensioen, vertrek van medewerkers of groei van de organisatie? Dan wil je deze functie natuurlijk zo snel mogelijk opvullen om continuïteit en kwaliteit van de administratieve processen te kunnen behouden. Dan ben je bij Quoratio op de juiste plek. Want wij bieden twee varianten voor de invulling van een vaste vacature.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Tijdelijke ondersteuning

Heb je te maken met de implementatie van een nieuw softwaresysteem? Is er op de afdeling behoefte aan structuur en optimalisatie van processen en werkzaamheden of staat er een reorganisatie op de planning? Dan wil je natuurlijk iemand die meteen aan de slag kan. En die vind je bij Quoratio. Onze junior en senior professionals ondersteunen je bij de dagelijkse werkzaamheden en de coördinatie, organisatie en uitvoering van specifieke projecten.

Benieuwd naar onze beschikbare medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Opleidingen

Wil je jouw personeel of afdeling meer leren over het toepassen van nieuwe wet- en regelgeving of specifieke vaardigheden bijbrengen? Of ben je op zoek naar een training in bepaalde software? Dan helpen wij je graag. Door middel van opleidingen (op maat) zorgen wij dat jouw personeel up-do-date is en blijft. Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent.

Andere wensen? Het is allemaal mogelijk bij Quoratio

Boek een seminar op maat

Projectmanagement

Heb je te maken met de implementatie van nieuwe software, een nieuwe module of ander groot project waarbij je extra ondersteuning kunt gebruiken? De professionals van Quoratio ondersteunen je graag bij de coördinatie, organisatie en uitvoering van dit project. Door middel van de Prince2-methodiek weten zij het project op de juiste manier te benaderen. En gaat een dergelijk project niet ten koste van de continuïteit of kwaliteit van de afdeling.

Benieuwd naar onze professionals? We stellen ze graag aan je voor.

Plan een afspraak

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading