Detachering Salarisadministratie

Detachering Salarisadministratie

Detachering binnen de salarisadministratie biedt u snel zekerheid op het moment dat u tegen een (onverwacht en/of tijdelijk) capaciteitsprobleem aanloopt. De inzet van een tijdelijke medewerker op het gewenste niveau biedt uitkomst zodat de continuïteit en kwaliteit gewaarborgd zijn en blijven. Deze medewerker moet op korte termijn beschikbaar zijn en bij voorkeur ervaring hebben met uw software, cao of een bepaald proces/project; en dat tegen een scherpe prijs! Quoratio is uw partner.

DETACHERINg salarisADMINISTRATEUR

Quoratio is gespecialiseerd in het werkveld van salarisadministratie en heeft zelf meer dan 100 salarisadministrateurs in dienst die op tijdelijke opdrachten worden ingezet. Deze groep van specialisten is qua niveau, kennis en ervaring zo samengesteld dat aan elke vorm van ondersteuning kan worden voldaan. Mocht uw gewenste profiel niet tijdig beschikbaar zijn, dan kan Quoratio putten uit een uitgebreid netwerk van zzp'ers.

Kenmerken van onze detacheringskrachten:
•    Van junior tot senior
•    Uitgebreide branchekennis
•    Softwarekennis van alle grote pakketten
•    Cao ervaring
•    Uurtarieven vanaf € 35

Wilt u weten welke mogelijkheden Quoratio biedt? Bel dan naar 030-6047699 of neem direct contact op met uw accountmanager!

 

casussen

Diensten in de salarisadministratie