Salarisadministratie Zorg

Salarisadministratie Zorg

Specialistisch en branchegericht, dat is het uitgangspunt van Quoratio voor de sector Zorg en Welzijn. Binnen ons zorgteam, weten wij als geen ander dat Nederlandse zorg- en welzijnsinstellingen continue aan verandering onderhevig zijn.
Met name op het gebied van arbeid en beloning, liggen er telkens weer nieuwe uitdagingen door complexe wet- en regelgeving of beleidsveranderingen. Sociaal is de insteek, met gepaste aandacht voor elke medewerker en zijn of haar arbeidsvoorwaarden. Juist hier speelt een optimaal functionerende HR- en/of salarisadministratie een cruciale rol.

Het succesvol faciliteren van de juiste kennis en kunde, is van het grootste belang om uw HR- en/of salarisadministratie in goede banen te leiden. Tijdelijke of structurele vacatures dienen dan ook adequaat ingevuld te worden. Quoratio ondersteunt hierbij:

  • Flexibel en op elk gewenst niveau
  • Consultants met kennis van o.a.: Afas, Raet, Visma, Sap
  • Ervaring met CAO´s: Ziekenhuizen, UMC´s, GGZ, GHZ en VVT
  • Structurele of tijdelijke oplossingen
  • Scherpe tarieven

Quoratio is met haar dienstverlening actief in heel Nederland en de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider. Ons succes is met name te danken aan een streng werving- en selectiebeleid en een in huis kenniscentrum. Professionals van Quoratio voldoen niet alleen aan een modern competentieprofiel (hoog analytisch vermogen, communicatief vaardig en veel affiniteit met ICT), maar kunnen eveneens branchegericht worden ontwikkeld tot zorgspecialisten in onze eigen academy. Deze beproefde methodiek levert u als klant veel voordelen op: een kort en zorgeloos werving- en selectieproces, minimale inwerktijd en een maximale kans van slagen. Kortom, de juiste medewerker!

Diensten in de salarisadministratie