Bemiddeling Salarisadministratie

Bemiddeling Salarisadministratie

Wanneer u te maken krijgt met een capaciteitsprobleem wilt u de ontstane vacature snel maar ook met de juiste persoon invullen. Het werven en selecteren van een nieuwe medewerker kost veel tijd en energie. Daarbij heeft u niet de garantie dat u ook daadwerkelijk iemand vindt.

Bemiddeling salarisadministrateurs

Quoratio ondersteunt organisaties met de invulling van vacatures binnen de salarisadministratie. De oplossing kan liggen bij bemiddeling of het unieke traineeship. Middels het traineeship heeft Quoratio sinds 2001 meer dan 1.000 vacatures binnen de salarisadministratie ingevuld. Bemiddeling van salarisadministrateurs vergt meer effort aangezien een groot aantal organisaties zoekt in een te kleine vijver. Toch lukt het Quoratio om ook op deze wijze vacatures in te vullen.

Bemiddeling Salarisadministratie:
•    Uitgebreide database met (latent) zoekende salarisadministrateurs
•    No cure no pay
•    Vast bedrag per bemiddeling

U kunt kosteloos uw vacature aanmelden bij Quoratio.

Wilt u weten welke mogelijkheden Quoratio biedt, bel naar 030-6047699  of neem direct contact op met uw accountmanager

Bezettingsprobleem door vertrek medewerker?
Wanneer uw salarisadministrateur zijn baan opzegt kunt u zo maar twee tot drie maanden te maken krijgen met onderbezetting. Quoratio biedt ook tijdelijke ondersteuning. Zodat u ook tijdens deze periode een tijdige en correcte salarisverwerking kan waarborgen.

Gaat uw enige salarisadministrateur weg? Misschien is het voor u voordeliger om uw salarisadministratie uit te besteden. Onze zusterorganisatie Arvode kan u verder helpen. U kunt nu vrijblijvend een demo aanvragen!

casussen

Diensten in de salarisadministratie