Arvode en Quoratio gaan samen

Arvode HR & Payroll Solutions en Quoratio gaan per 1 september samen verder onder de vlag van Quoratio. Beide organisaties bestaan al jaren naast elkaar in dezelfde groep en bundelen nu officieel hun krachten. Quoratio is de grootste intermediair met eigen opleiding voor specialisten in zorg-, HR-, salaris- en financiële administratie in Nederland. De outsourcing (BPO services) diensten van Arvode waren onder een zelfstandig label in de markt gepositioneerd. Het samengaan van Arvode en Quoratio is een ontwikkeling die onze ambities versnelt en deze bovendien kracht bij zet. Wij zijn hier dan ook erg blij mee.

Jochem Kentgens (Directeur Quoratio): “Arvode is de expert in salarisverwerking en advisering binnen de HR- en salarisadministratie. Door de kennis van en ervaring met verschillende systemen, software en service levels heeft Arvode altijd de perfecte oplossing voor haar klanten. Uitbesteden was een tak van sport die we binnen onze groep altijd naast de oplossingen van Quoratio hadden staan, maar wel onder een zelfstandig label. Nu alles onder de vlag van Quoratio wordt aangeboden is dat voor onze klanten veel duidelijker. Wij kunnen onze klanten op alle mogelijke manieren met administratieve uitdagingen bijstaan. We zijn nu met recht een “one stop shop” in onze dienstverlening.

Miranda van Mook (Directeur Arvode): “Voor de huidige klanten van Arvode verandert er los van de naamswijziging niets. Wij zijn er juist van overtuigd onze klanten in de nieuwe vorm nog meer van dienst te kunnen zijn. Met name door onze services, inclusief functioneel beheer, ook aan te bieden op de software van de klant. Dit vindt haar vorm tussen in- & outsourcing. De bekende dienstverlening van Arvode met de verschillende service levels - Self Service, Salaris Service en Full Service - blijft daarbij volledig intact. Klanten worden nu en in de toekomst optimaal geadviseerd en passend ondersteund met efficiënte en kwalitatieve in- & outsourcing.”

Over Quoratio

Quoratio heeft 300 specialisten in huis voor al uw mogelijke administratieve uitdagingen. Onze administrateurs, projectleiders, consultants, specialisten en software experts staan klaar om uw organisatie te ondersteunen. Onze branchespecialisten weten precies wat er speelt in uw markt en hoe wij u van dienst kunnen zijn bij de implementatie van nieuwe systemen, het doorvoeren van wet- en regelgeving of onderzetting op de afdeling. Meer informatie over Quoratio en onze dienstverlening in de zorg-, HR-, salaris- en financiële administratie vindt u op Quoratio.nl. De komende periode wordt de naamswijziging stapsgewijs doorgevoerd en houden we u op de hoogte van eventuele operationele en cosmetische aanpassingen. Mocht u vragen hebben over de naamswijziging of een keer van gedachten willen wisselen over hoe wij u met een bredere dienstverlening nog meer van dienst kunnen zijn, dan maken wij graag een afspraak met u.

Uw administratie is en blijft onze ambitie!