Het is belangrijk dat de administratieve organisatie en interne controle (AO/IC) in jouw organisatie altijd op orde zijn. Betrouwbare auditing, het opstellen van de jaarrekeningen en verandermanagement; het zijn zaken die zorgvuldig en met veel aandacht dienen te gebeuren. Maar voor veel organisaties is het lastig AO/IC goed in te richten. Mogelijk heb je onvoldoende capaciteit of kennis om AO/IC optimaal te of heb je moeite met het implementeren van software. Quoratio ondersteunt je graag. Onze professionals zijn gespecialiseerd in AO/IC binnen verschillende branches en kunnen jouw organisatie op verschillende gebieden versterken.

 

AO/IC volledig onder controle

Dankzij het unieke opleidingstraject van Quoratio zijn onze consultants opgeleid tot specialisten die zich makkelijk aan verschillende typen organisaties aanpassen. Een complexe risicoanalyse, rapportage of problemen met de jaarrekening? Onze professionals pakken dit soort zaken moeiteloos op. Bovendien beschikken zij over voldoende softwarekennis en zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw markt. Ze kunnen dus direct bij jouw organisatie aan de slag!

 

Tijdelijke of vaste ondersteuning

Heb je een tijdelijk vraagstuk dat zo snel mogelijk opgelost moet worden? Of ben je meer op zoek naar iemand voor een vaste functie? Wij bieden consultants voor vaste en tijdelijke functies. Daarnaast leveren wij ook maatwerkseminars en workshops om je eigen personeel op te leiden. Interesse? Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Waarom Quoratio?

  • Analytisch vermogen
  • Een frisse blik
  • Altijd een passend advies

Vaste invulling

Is er een functie vrijgekomen door pensioen, vertrek van medewerkers of groei van de organisatie? Dan wil je deze functie natuurlijk zo snel mogelijk opvullen om continuïteit en kwaliteit van de administratieve processen te kunnen behouden. Dan ben je bij Quoratio op de juiste plek. Want wij bieden twee varianten voor de invulling van een vaste vacature.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Tijdelijke ondersteuning

Heb je te maken met de implementatie van een nieuw softwaresysteem? Is er op de afdeling behoefte aan structuur en optimalisatie van processen en werkzaamheden of staat er een reorganisatie op de planning? Dan wil je natuurlijk iemand die meteen aan de slag kan. En die vind je bij Quoratio. Onze junior en senior professionals ondersteunen je bij de dagelijkse werkzaamheden en de coördinatie, organisatie en uitvoering van specifieke projecten.

Benieuwd naar onze beschikbare medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Opleidingen

Wil je jouw personeel of afdeling meer leren over het toepassen van nieuwe wet- en regelgeving of specifieke vaardigheden bijbrengen? Of ben je op zoek naar een training in bepaalde software? Dan helpen wij je graag. Door middel van opleidingen (op maat) zorgen wij dat jouw personeel up-do-date is en blijft. Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent.

Andere wensen? Het is allemaal mogelijk bij Quoratio

Boek een seminar op maat

Projectmanagement

Heb je te maken met de implementatie van nieuwe software, een nieuwe module of ander groot project waarbij je extra ondersteuning kunt gebruiken? De professionals van Quoratio ondersteunen je graag bij de coördinatie, organisatie en uitvoering van dit project. Door middel van de Prince2-methodiek weten zij het project op de juiste manier te benaderen. En gaat een dergelijk project niet ten koste van de continuïteit of kwaliteit van de afdeling.

Benieuwd naar onze professionals? We stellen ze graag aan je voor.

Plan een afspraak

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading