De nieuwe assistent accountant

De vraag naar de ‘nieuwe accountant neemt in de branche steeds meer toe. Door toenemende mate van automatisering vindt er een verschuiving van verwerking van administraties en samenstellen van jaarrekeningen naar advies plaats. De accountant wordt steeds meer de sparringpartner van de klant met actuele kennis van de branche en advies biedt aan de hand van huidige prestaties en cijfers.

 

Quoratio leidt jonge ambitieuze  mensen op tot junior assistent accountant/ junior medewerker samenstelpraktijk. Zij zijn communicatief vaardig, goed opgeleid en maken de bewuste keuze voor accountancy. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze dienstverlening of neem contact op met één van de accountmanagers!

Waarom Quoratio?

  • Van junior tot expert
  • Adviserende competenties
  • Praktijkgericht opgeleid

Vaste invulling

Is er een functie vrijgekomen door pensioen, vertrek van medewerkers of groei van de organisatie? Dan wil je deze functie natuurlijk zo snel mogelijk opvullen om continuïteit en kwaliteit van de administratieve processen te kunnen behouden. Dan ben je bij Quoratio op de juiste plek. Want wij bieden twee varianten voor de invulling van een vaste vacature.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Tijdelijke ondersteuning

Heb je te maken met de implementatie van een nieuw softwaresysteem? Is er op de afdeling behoefte aan structuur en optimalisatie van processen en werkzaamheden of staat er een reorganisatie op de planning? Dan wil je natuurlijk iemand die meteen aan de slag kan. En die vind je bij Quoratio. Onze junior en senior professionals ondersteunen je bij de dagelijkse werkzaamheden en de coördinatie, organisatie en uitvoering van specifieke projecten.

Benieuwd naar onze beschikbare medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul je gegevens in

    Kies je branche
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.